Autor: Raigo Neudorf • 4. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endine maavanem hakkab nõustama VKG juhatust

Viru Keemia Grupi (VKG) teatel asub alates 7. jaanuarist ettevõttes tööle endine Ida-Viru maavanem Riho Breivel, kelle ülesandeks saab fosforiidiarenduse projekti nõustamine.

Riho Breiveli ametinimetuseks on VKG juhatuse nõunik.

Breiveli sõnul räägib Eesti Vabariigi põhiseaduse § 5 sellest, et Eesti loodusvarad ja loodusressursid on rahvarikkus, mida peab haldama säästlikult ja heaperemehelikult.„Minu sügaval veendumusel ei saa me teha seda ilma meie riigi tegelikku maavarade potentsiaali objektiivselt ja targalt hindamata. Olles, tänu eelmisele ametpositsioonile, hästi tuttav VKG äriajamise kultuuriga, julgen vastu võtta uue väljakutse. Uues töös juhindun eelkõige riigi huvidest ja kohaliku kogukonna heaolu arvestades,“ märkis Breivel.VKG on Eesti suurim põlevkivi ümbertöötlemisettevõte. Kontsern annab tööd rohkem kui 2000 inimesele, mille valduses on oma kaevandus, viis põlevkivi ümbertöötlemisvabrikut ning oma transpordi-, montaaži- ning energeetikaettevõte. Kontserni käive 2012. aastal ületas 200 miljonit eurot, keskkonnainvesteeringud viimase kaheksa aasta jooksul ületasid 64 miljonit eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077