Eesti Energia juhatuse liige astus ametist tagasi

Eesti Energia juhatuse liige ja kütuste valdkonna juht Harri Mikk esitas eile nõukogule sooviavalduse ametist tagasi astumiseks, mille nõukogu ka rahuldas.

Mikk lõpetab töö Eesti Energias 31. detsembril. Tema sõnul on see pikalt kaalutud otsus. "Enefit280 õlitehase käivitamisega sai Eesti Energias minu jaoks oluline etapp läbi ning õige hetk on anda võimalus ka teistele," ütles Mikk. "Eesti Energias on piisavalt inimesi, kelle kogemused ja teadmised lubavad alustatud põlevkiviprojektid lõpule viia," lisas ta.

Energiafirma nõukogu esimehe Jüri Käo sõnul oli Miku pikaajaline töö Eesti Energia kütuste valdkonna eestvedajana tänuväärne. "Uue tehase esimene õli on märk sellest, et Eesti Energia on vedelkütuste äris astumas uude ajastusse," märkis Käo.

Ta lisas, et hetkel ei ole veel otsustatud edasised sammud Eesti Energia uue juhatuse liikme valimiseks. "Selge on see, et valdkonna eesmärgid on paigas ja töö nende suunas jätkub," lisas Käo.

Harri Mikk on Eesti Energias töötanud 11 aastat, alates 2006. aastast juhatuse liikme ja kütuste valdkonna juhina. Sellesse perioodi jääb nii koduse põlevkiviõli tööstuse laiendus ja esimese uue põlvkonna Enefit280 õlitehase ehitus kui ka rahvusvaheliste põlevkiviprojektide ettevalmistamine ning käivitamine Jordaanias ja Ameerika ühendriikides, Utah's.

Eesti Energia juhatusse kuuluvad lisaks juhatuse esimees Sandor Liivele veel elektri ja soojuse tootmise valdkonna juht Raine Pajo, jaeäri juht Margus Rink ja finantsdirektor Margus Kaasik.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara