Autor: Raigo Neudorf • 7. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

OÜ Vasar juht: muret teeb elektri hinna räige tõus

OÜ Vasar juhatuse esimehe Renaldo Kirsi kinnitusel on tuleval aastal ettevõtte ühe peamiseks murekohaks oodatav elektrihinna kallinemine.

„Elektri hinna räige tõus, üldine tootmismahtude langus metallitoodete turul ning Eesti konkurentsieeliste kadumine,“ tõstis Kirs esile tuleva aasta kolm peamist murekohta.

„Suures osas oleme seotud üldise metallitööstuse trendidega, osalist mahtude langust püüame korvata uute klientide leidmisega,“ lisas ta.Käesoleva aasta olulisema kordaminekuna OÜ Vasar jaoks nimetas Kirs tootmise taastumist kriisieelsele tasemele ning investeeringuid ettevõtte toodete ja teenuste spektri laiendamiseks. Ta märkis, et kui sel aastal jäi ettevõtte töötajate arv samaks, siis 2013. aastal on plaanis seda 10 protsendi võrra kasvatada.„Surve palkade tõstmiseks on pidev, mistõttu näeme järgmisel aastal võtmetähtsusega inimestel ca 10% suurust palgatõusu,“ lisas Kirs.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077