Vaata, millistes sektorites oli suurim käibe kasv!

Krediidiinfo andmetel toimus 2011. aastal suurim müügimahtude suurenemine elektrienergia, majutuse ja toitlustuse ning mäetööstuse sektoris.

Elektrienergia sektoris kujunes müügimahtude kasvuks 57%, majutuse ja toitlustuse sektoris 35% ja mäetööstuse sektoris 34%.

Käibe kasvult järgnesid ehitus (+31%), põllumajandus, metsamajandus ja kalapüük (+25,3%), töötlev tööstus (+24,8%), hulgi- ja jaekaubandus, sh mootorsõidukite remont (+24,7%), kinnisvaraalane tegevus (+23,2%), kutse-, teadus- ja tehnikaalane tegevus (+18%); veondus ja laondus (+15,8%), haldus- ja abitegevused (+11,6%), info ja side (+7,1%), haridus (+5%) ja muud teenindavad tegevused +1,6%).

Samas leidus ka valdkondi, kus 2011. aastal võrreldes 2010. aastaga käive kahanes.

Nendeks olid tervishoid ja sotsiaalhoolekanne (-23,9%), kunst, meelelahutus ja vaba aeg (-10%), veevarustus, kanalisatsioon ning jäätme- ja saastekäitlus (-6,8%) ning finants- ja kindlustustegevus (-1,4%).

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara