ABB sai Hiinast 100 miljoni dollarilise tellimuse

ABB Grupp sai Hiinast 100 miljoni dollarilise tellimuse jõutrafodele, mis võimaldavad energiatõhusat ja töökindlat, rekordilist 8000-megavatist elektriülekannet.

Konvertertrafod ja nende komponendid valmivad Hami-Zhengzhou ultrakõrgepinge alalisvoolu (UHVDC) ülekandeliini jaoks. Riikliku elektrivõrguoperaatori State Grid Corporation of China uusim ja suurim, 800-kilovoldine (kV) ülekandeliin valmib 2014. aastal. Projekt võimaldab edastada elektrit kivisöe ja tuuleenergia poolest rikkast Lääne-Hiinast suure nõudlusega riigi keskossa.

ABB trafod on 2210-kilomeetrise ülekandeliini kesksed komponendid ning võimaldavad teostada rekordilist 8000-megavatist (MW) ülekannet. Trafod paigaldatakse Hami elektrijaama, kust elekter edastatakse Zhengzhousse.
9 miljoni elanikuga Zhengzhou on Henani provintsi suurim linn. Tänu oma strateegilisele asukohale on Zhengzhou oluline sihtpunkt nii investeeringute kui ka sisserändajate jaoks. Ühtlasi on Zhengzhou Hiina üks kiiremini kasvavaid linnu.

UHVDC ülekanne võimaldab edastada suurt hulka elektrit pikkade vahemaade taha võimallikult minimaalsete kadudega. Samuti võimaldab UHVDC tõhusalt integreerida taastuvaid ja taastumatuid energiaallikaid ning vähendada süsinikdioksiidi heitmeid.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib RAKVERE TEHASE JUHTI

Fontes PMP OÜ

01. juuli 2018

UPONOR otsib PROJEKTI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

02. juuli 2018

Teabevara