Berman kaotas nõukogu liikme tõrjumise asjas ka ringkonnakohtus

Tallinna ringkonnakohus jättis kolmapäeval (7.11.2012) jõusse maakohtu otsuse, millega tunnistati ebaseaduslikuks BLRT suuromanike katse ühepoolselt muuta nõukogu liikme Mihhail Gnidini ametilepingut.

Ringkonnakohus nõustus esimese astme kohtu seisukohaga, et lepingu ühepoolne muutmine on ebaseaduslik isegi üldkoosoleku otsuse katte all, mille poolt hääletas BLRT Grupi suuromaniku Fjodor Bermani kontrollitav enamus.

Mihhail Gnidin lausus, et ringkonnakohtu otsus kinnitab taas, et perekond Berman juhib BLRT-d nagu oma pereäri, arvestamata, et ettevõttel on veel 60 aktsionäri, kes ootavad seaduslikku kohtlemist.

“Juhatusel tuleb tegeleda ettevõtte efektiivsuse ja rentaabluse tõstmisega, mitte aktsionäridega sõdimisega. Nõukogu liikme ja aktsionärina soovin, et ettevõttel läheks hästi ja plaanin seista selle eest kõigi seaduslike vahenditega,” lisas Gnidin.

BLRT ettevõtte 2011. aasta majandustulemused olid viimase kümne aasta halvimad. Vähemusaktsionärid soovivad selgitada välja selliste tulemuste tegelikud põhjused.

 

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara