Idufirma jõudis esimese suurlepinguni trükitööstusega

Tehnopoli inkubatsioonifirma Fututec OÜ jõudis esimese suurtehinguni, paigaldades trükitööstuse Metaprint tehastesse kinnisvaraobjektide ohuolukordade visualiseerimise ja juhtimise tarkvaraplatvormi.

„Peale kahe aasta pikkust arendustööd ja korduvaid testimisi on tarkvaraplatvorm valmis ning usume, et õige pea aitab see paljudel Eesti ja muu maailma ettevõtetel oluliselt parandada objektide tehnilist järelevalvet,” ütles Fututec OÜ juhatuse liige Olari Miiter.

Metaprindi tegevjuhi Martti Lemendiku kinnitusel on Fututeci tarkvara maailmas leiduvate analoogidega võrreldes uudsem. „Eriti oluline, et see on lühikese ajaga hoonetes installeeritav,” rääkis Lemendik.

Projekti raames teostas Fututec Metaprindi tehastes turvalisuse auditi, kaasajastas ohuolukordade juhendid ning viis objektide turvavaldkonnaga seotud andmed tänapäevasesse pilvetehnoloogial süsteemi. Samuti paigaldati reaalaja info kogumise seadmed, mis võimaldavad koguda, töödelda ja visualiseerida jooksvat infot objektidelt.

Fututec OÜ arendab pilvetehnoloogial põhinevat kinnisvaraobjektide ohuolukordade visualiseerimise ja juhtimise tarkvaraplatvormi äri- ja avaliku sektori ettevõtetele. Platvorm koondab endas ettevõtte objektide plaanid, juhendid ja muud olulised dokumendid ning muudab need kättesaadavaks ettevõtte võtmeisikutele nii tööl kui reisil. Fututec OÜ on asutatud 2010. aastal ning on Tehnopoli Startup Inkubaatori ettevõte.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib RAKVERE TEHASE JUHTI

Fontes PMP OÜ

01. juuli 2018

UPONOR otsib PROJEKTI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

02. juuli 2018

Teabevara