Autor: Ain Alvela • 17. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vee-ettevõtjad arutavad Viljandis haisuprobleeme

Aastaid on paljude Eestimaa piirkondade elanikke vaevanud reoveepuhastitest leviv hais, mis on eriti häiriv soojadel suvekuudel.

Kuidas inimeste elukvaliteeti mõjutavat haisu vähendada? Et mitmed vee-ettevõtted on lahendusteni jõudnud (paraku mitte veel kõik ja mitte ka kõigis küsimustes), kutsus Eesti Vee-Ettevõtete Liit kogemuste vahetamiseks ning ühisele probleemile universaalse lahenduse leidmiseks kokku vestlusringi.

 Vestlusring toimub eeloleval reedel 19. oktoobril Viljandi linnavalitsuse hoones algusega kell 14. Sel osalevad Eesti suuremate vee-ettevõtete juhtide kõrval ka Viljandi abilinnapea Rein Triisa, Riigikogu keskkonnakomisjoni liige Tõnis Kõiv, Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) juhatuse esimees Veiko Kaufmann, Keskkonnaministeeriumi veeosakonna juhataja Karin Kroon ja peaspetsialist Galina Danilišina, Eesti Keskkonnauuringute Keskuse spetsialist Vallo Kõrgmaa.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077