Nurme Turvas: uus maks šokeerib!

Riik plaanib kiirustades kehtestada maavaradele ja merevedudele uued kõrgemad tasud. Ettevõtte Nurme Turvas juhatuse liikme Üllar Püvi sõnul on riigi käitumine šokeeriv, sest igal aastal lisandub mõni uus maks.

”Paar nädalat tagasi oli see uudis veel šokk. Varasematel aegadel on neid asju ikka pikemat läbi räägitud ja ette teada antud, on olnud graafikud, kuidas maksed tõusevad. Kuid nüüd mõeldakse igaks aastaks mingi maksutõus välja. Sellest aastast ei tohi kasutada eridiisli kütust, mis tähendas olulist hinnatõusu turba- ja kõigile kaevandajatele. Aasta hiljem tuleb äkki maarent vms. Igaks aastaks on mingisugune maksutõus välja mõeldud,” rääkis turbaettevõtja Püvi, kelle sõnul on veel kõige variserlikum põlevkivi hinnatõus.

Loe edasi aripaev.ee leheküljelt.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud