Bo Henriksson: juhtum, mis oleks maksnud mulle töökoha

ABB juht Bo Henriksson rääkis Pärnu juhtimiskonverentsil juhtumist, mis oleks talle töökoha maksma läinud.

Henrikssoni sõnul peab juht iseenda valikuid siiski usaldama, tuues välja juhtumi, mis maksis talle peaaegu töökoha. "Palkasime töötajaid juurde, ehkki oli selge poliitika, et seda ei tehta – meie äri vajadus oli selline. Kokkuvõttes tõi see aga kaasa äri kasvu," rääkis ta.

Lisaks kirjeldas ABB juht mitut lugu, kus probleemiks osutus kontrollita usaldamine – olgu tegu partneri või töötajaga, kes usaldust kuritarvitas. Ebaõnnestumistest õppimine viib edspidi eduni, kuna teeme seeläbi targemaid ja paremaid otsuseid, märkis Henriksson.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Aurum Chemicals is looking for a SALES ENGINEER

M-Partner HR OÜ

16. veebruar 2018

Teabevara