ABB korraldab TTÜs innovatsiooniseminari

Tasuta seminaril esinevad ABB Grupi tippspetsialistid üle kogu maailma.

Energeetika- ja automaatikatehnoloogiaettevõte AS ABB korraldab 5. oktoobril Tallinna Tehnikaülikoolis kõrgetasemelise innovatsiooniseminari, millel esinevad kontserni tippspetsialistid üle kogu maailma.

Tänavu Eestis 20. aasta tegutsemise juubelit tähistava ABB korraldatava seminari eesmärk on anda ülevaade maailma juhtivatest toodetest ja tehnoloogiatest nii energeetika kui automaatika alal. „ABB on olnud tehnoloogialiider ja suunanäitaja pea kõigis valdkondades, milles tegutsetud. Seminarile ootame kõiki huvilisi, keda köidavad innovatiivsed tooted ja tehnoloogiad,“ märkis ABB Balti riikide juht Bo Henriksson.

Innovatsiooniseminaril on viis põhiettekannet. ABB Põhja-Euroopa avalikkussuhete juht Mats Holmberg räägib ABB innovatsioonidest ja nende taustast läbi ajaloo, ABB Grupi ettevõtlusjuht Girish Nadkarni ettevõtte investeerimisstrateegiast, grupi robotitehnoloogia juht Anders Helgeson robotite, Ðveitsi ABB teadus- ja arendustegevuse juht Veli-Matti Leppänen energeetika- ning Rootsi ABB automaatikatehnoloogia osakonna juhataja Tomas Lagerberg automaatikavaldkonnas toimuvast.

Innovatsiooniseminaril osalemine on tasuta.

Osale arutelus

  • Ain Alvela

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Käsi­raamatud