Latvenergo teatab oma hinnad septembris

Läti elektrimüüja Latvenergo avalikustab Eesti eraisikutele suunatud hinnapaketid ja liitumisvõimalused 19. septembril.

"Oleme otsustanud nii eraisikutele kui ka kõikidele äritarbijatele suunatud hinnapaketid avalikustada 19. septembril – see annab kõikidele tarbijatele piisavalt aega, et langetada enda jaoks kõige soodsam otsus," ütles Latvenergo Eesti turu juht Raivo Videvik.

Tema sõnul peaksid kõik tutvuma Eesti Energiaga konkureerivate elektrimüügifirmade pakkumistega. "Tänu järgmisest aastast toimivale täielikult avatud turule on kõigil võimalus ise otsustada, kelle käest ja millistel tingimustel nad elektrit ostavad. See on äärmiselt oluline otsus, mis mõjutab otseselt pere rahakotti," ütles Videvik.

Latvenergo tegutseb Eesti elektriturul 2010. aastast, mil siinne elektriturg avanes suurettevõtetele. Veidi enam kui kahe aastaga on Latvenergo oma positsiooni Eestis tugevdanud ja teenindab tänase seisuga umbkaudu kolmandikku avatud energiaturu klientidest.

Kui 2010. aastal müüs Latvenergo Eestisse 0,14 teravatt-tundi (TWh) elektrit, siis mullu juba 0,5 TWh, mis moodustab 7% kogu energiatarbimisest Eestis.

Reguleeritud ja avatud energiaturul tegutsev Latvenergo on Läti suurim energiatootja ja suuruselt teine taastuvenergia tootja Euroopa Liidus. Latvenergo turuosa Balti energiaturul on 35%, kokku on firmal ligikaudu miljon klienti.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud