Autor: Tanel Raig • 22. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas Kitman Thulema Venemaal eksporti kasvatab

AS Kitman Thulema sõlmis tänavu kevadel miljoni eurose lepingu Venemaal Neste tanklate sisustamiseks. Kitman Thulema juht Ilo Rannu jagab oma kogemusi, kuidas Venemaal äri ajada.

Eksport moodustas Kitman Thulema käibest 2011. aastal 56%. Soome, Läti, Leedu, Rootsi, Taani, Saksamaa ja Prantsusmaa kõrval on ettevõtte üks eksporditurg ka Venemaa. „Venemaa on Kitman Thulema jaoks väga atraktiivne turg. Paraku on sealne asjaajamine õigusruumist tulenevalt oluliselt keerulisem kui Euroopa riikides,” on Ilo Rannu öelnud. Kuid ta lisas, et just koostöö Nestega on andnud väärtusliku kogemuse, kuidas Venemaal äritegevust arendada.

11. septembril toimuval Äripäeva Tööstuse klubi Kitman Thulema külastusel räägivadki Ilo Rannu ja ettevõtte müügiosakonna juhataja Aivo Sikka Kitman Thulema kogemustest, kuidas Venemaal äritegevust arendada ning näitavad ka tootmist.

Äripäeva Tööstuse klubi „Kuidas Venemaal äritegevust arendada – Kitman Thulema kogemus” toimub 11. septembril ASis Kitman-Thulema (Kesk-Sõjamäe 3, Tallinn). Algus kell 10 ja orienteeruv lõpp kell 13.

Tööstuse klubis osalemine maksab 59 eurot (km-ga 70.80 eurot).

Registreerimiseks saab osalusankeedi täita kuni 10. septembrini SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077