Margit Talts asub Olle Hormi asemel juhtima Maag Lihatööstust

Alates tänasest asub Maag Lihatööstuse juhatajaks Maag Grupi tegevjuht Margit Talts, kes jätkab ka Maag Grupi tegevjuhina.

Maag Lihatööstuse senine juht Olle Horm asub 15. augustist Atria Balticu tegevdirektoriks ning Atria Oyj juhtkonna liikmeks. „Margit Talts on Maag Grupis töötanud 7 aastat, tal on hea kogemus nii toiduainetesektoris kui ka juhtimisvaldkonnas,” ütles Maag Grupi nõukogu esimees Roland Lepp. „Olle Hormi lahkumise järel otsustasime esmalt kaaluda majasiseseid võimalusi ning leidsime, et just Margit suudab grupisisest sünergiat ja tõhusust oluliselt parandada,” selgitas Lepp.

Tema ütlusel on Taltsil Maag Lihatööstuse uue juhina palju väljakutseid, sest tänavu alustati Rannarootsi kaubamärgi intensiivse tootearendusega ning seda tuleb sama innuga jätkata.

Taltsi sõnul on Maag Lihatööstus hästitoimiv ettevõte. Kuid viimaste aastate areng on näidanud, et isegi väga tiheda konkurentsiga turul on võimalik võita uusi tarbijaid – kui pakkuda tooteid, mis vastavad nende ootustele ja maitsele. „Seda joont tahame jätkata,” lubas Talts.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara