Autor: Tanel Raig • 17. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

28 mai: Majandustarkvara aitab ABB alltöövõtjal töökohtade arvu vähendada

Metallitööstusettevõte Hyrles on tänu majandustarkvara kasutuselevõtmisega suutnud hoida kontoris töökohtade arvu ligi kolmandiku võrra väiksemana.

Kolm aastat Eestis tegutsenud Soome ettevõtte Hyrles OY tütarfirma otsustas kohe tegutsemise algusest Exceli asemel hakata kasutama majandustarkvara. Suuremate klientidega on ettevõte juurutanud tellimuste käsitlemise tagamiseks ühise majandustarkvaramooduli, mis võimaldab klientidel teha tellimusi oma arvutist otse Hyrlese tootmisprogrammi. Ettevõtte suurim klient on ABB. Hyrlese tegevjuhi Urmo Sisaski kinnitusel ei oleks neil võimalik ilma majandustarkvarata osasid kliente teenindada. „Suurkliendid nõuavad ERPi olemasolu,” ütleb Sisask.

Ta lisab, et kui neil ei oleks ettevõttes kasutusel majandustarkvara, siis peaks neil olema tänasel päeval kontoris kaks inimest rohkem tööl. Kokku on Hyrlesel praegu kontoris töötamas 7 inimest.

Sisask tutvustab Hyrlese kogemust majandustarkvara kasutamisest tööstusettevõttes ja investeeringuid, mis tõstsid Hyrlese efektiivsust 28. mail Äripäeva Tööstuse klubi ning Ostu ja Tarneahela Juhtimise Ühingu PROLOG ettevõtte külastusel.

Üritus toimub OÜs Hyrles, Kalmari tee 12, Karli küla, Rae vald, Harjumaa. Algus 28. mail kell 9.30 ja orienteeruv lõpp kell 12.30.

Äripäeva Tööstuse klubi ja PROLOGi Hyrlese külastus: "Kuidas saavutada maksimaalne efektiivsus tööstuses - ABB alltöövõtja HYRLES OÜ kogemus"

- milliseid võimalusi loob tööstusettevõttes majandustarkvara kasutamine?

- millised investeeringud tõstavad efektiivsust?

Tööstuse klubis osalemine maksab 59 eurot (km-ga 70.80 eurot). Osalemiseks saab kuni 25. maini registreeruda SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077