25. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: CADi tarkvara uus versioon hõlbustab arendajate ja leiutajate tööd

Autodeski sel kevadel turule tulnud uued versioonid muudavad tootearendajate ja uute toodete loojate töö tunduvalt lihtsamaks.

 „Inimene, kellel on olemas idee uue toote tegemiseks, ei vaja enam suurt kontorit ja mahukaid investeeringuid, vaid ta saab luua oma virtuaalse leiutise tänu Autodeski tarkvarale üsna mõõdukate kulutustega,“ sõnab Jüri Kristal CADi Eesti OÜst. „Oleme astunud uude dimensiooni. Disain, tugevusarvutused, analüüs, turundus ja suhtlus – kõige selle jaoks vajalikud vahendid on Autodeskil olemas ja nende hankimiseks on võimalik taotleda abi näiteks Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt. Energia- ja internetiühenduse olemasolu tagab koostöö ja informatsiooni kättesaadavuse ning jagamise nii praeguste kui ka tulevaste koostööpartneritega.“

Tootearendus või loomine algab ideest, millele järgneb virtuaalne teostus ja analüüs. Tähtis on leida kõik probleemid ja vead enne tootmise või elusuuruses prototüübi valmistamist ja see on võimalik tänu mitmekülgsele tarkvarale. Läbitöötatud ideed on lihtsam pakkuda investorile, kes on võimeline disainitud toodet lõpuni arendama, tootma ja müüma. Kogu toote elutsükli haldamise saab nüüd liita koos müügi, turunduse ja hooldusega ühte mugavalt toimivasse tarkvarakeskkonda.

„Autodeski versiooni 2013 toodete juures paistab silma eelkõige nende innovaatilisus, mis lubab kasutajatel nautida probleemideta koostööd eriotstarbeliste pakettide vahel. Nii on tööstusdisaini põhitarkvara Autodesk Invertor ja AutoCAD graafika ühildatud, võimaldades AutoCADis avada, dokumenteerida ja muuta Invertoris tehtud mudeleid. Lisaks saab faile avada ning mõningaid muudatusi teha otse mobiiltelefonis. Oluliselt on paranenud võimalus kasutada töös ka teiste tarkvaratootjate toodetega koostatud mudeleid,“ kõneleb Jüri Kristal.

 

 

 

 

 

Uus versioon võimaldab palju enam kasutada pilveteenuseid, mis laseb jagada dokumente mobiilselt telefonide ja tahvelarvutite vahendusel. Lisaks on võimalik töömahukaid ülesandeid teha oma arvutiressurssi koormatama, alates telekommunikatsioonist, hoidla failide jagamisest, renderdamisest kuni tugevusarvutuste ja mudeli optimeerimiseni.

Proovige 30 päeva tasuta!

Kõige esimese ülevaate uue versiooni toodete omadustest saab interneti vahendusel, kui portaali www.youtube.com otsinguaknasse sisestada „Autodesk 2013“. Peale värske info ja õppematerjalide saab internetist laadida uue versiooni 30päevaseks katsetamiseks endale arvutisse. Huvitava uuendusena on Autodesk Invertori igakordsel käivitamisel võimalik valida tarkvara keelt. Paraku eesti keel sellest valikust puudub.

Autodeski tooteid toetab täielikult veebipõhine tugisüsteem Autodesk Wikihelp, mis sisaldab klassikalist teavet koos õppematerjalide, videote, internetiseminaride ja kasutajate kommentaaridega.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuna Autodeski tarkvara kasutajamugavust ja tootlikkust parandavad uuendused lähtuvad enamasti kasutajate soovidest ja ettepanekutest, ärge peljake saata ka oma arvamust vajalike uuenduste teemal. Kui teil on piisavalt mõttekaaslasi, siis on reaalne võimalus, et juba järgmises versioonis on need täiendused sisse viidud.

CADi Eesti OÜ on Eesti turul tegutsenud juba 20 aastat. Ettevõte omab koostööpartnereid Soomes, Lätis ja Leedus. Peale Autodeski tarkvara levitamise ja kasutajate toetamise pakub CADi Eesti ka konsultatsiooni- ja koolitusteenust ning on GTCO CalCompi digilaudade importija.

CADi Eesti OÜLaki 14a

10621 TallinnTel: 652 8547, 652 8561[email protected]

www.cadi.ee

 

 

Selle artikli ilmumist toetas CADi Eesti OÜ.

Autor: toostusuudised .ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077