Autor: Fredy-Edwin Esse • 2. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Premia viis Läti tütarde ühinemise lõpuni

AS Premia Foods kontserni ühingute hulka kuuluvad Läti tütarühingute SIA F.F.L.S. ja AS Premia FFL ühinemine viidi lõpule, teatas firma börsile.

SIA F.F.L.S. on Eesti tütarühingu AS Premia Tallinna Külmhoone 100%-line tütarettevõtja, mis omakorda kuulub 100% ulatuses AS Premia Foodsile. AS Premia Tallinna Külmhoone omab 61,85% AS Premia FFL aktsiatest ning SIA F.F.L.S. omab 38,15% AS Premia FFL aktsiatest.

21. detsembril 2011. a sõlmisid SIA F.F.L.S. ja AS Premia FFL ühinemislepingu ning ühinevate ühingute aktsionärid võtsid vastu otsused ühinemise kohta vastavalt Läti seadustele.

Ühinemislepingu kohaselt on AS Premia FFL ühendavaks ühinguks ning SIA F.F.L.S. ühendatakse AS-i Premia FFL. Ühinemisega antakse kogu SIA F.F.L.S. vara täielikult üle AS-le Premia FFL ning SIA F.F.L.S. loetakse lõppenuks pärast ühinemise lõpuleviimist.

SIA F.F.L.S. ja AS Premia FFL ühinemine registreeriti Läti äriregistris 29. märtsil 2012. a ning seega loetakse SIA F.F.L.S. ja AS Premia FFL ühinemine lõpuleviiduks.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077