Arengufond loodab Ilmarisest raha tagasi saada

Kuna Arengufond on investeerinud 10 miljonit krooni ehk pea 640 000 eurot Ilmarise emafirmasse Ilmarine Engineering, mis ei ole pankrotis, siis ei ole võimatu emafirma tegevuse edukal ümberkorraldamisel siiski investeering edaspidi tagasi saada, uskus Arengufondi esindaja ja Ilmarise nõukogu liige Indrek Kelder.

Kelderi sõnul oli Arengufond Ilmarise emafirma osanikuna ettevõtte olukorrast teadlik ja pankrotiavalduse esitamise otsusest informeeritud.

Tema sõnul on lühikeses perspektiivis raske ennustada, kas Arengufond võiks oma raha tagasi saada. "Ilmarine Engineering OÜ poolt tütarettevõttesse paigutatud raha oli küllalt märkimisväärne," märkis ta. "Ilmarine Engineering OÜ tegevuse edukal ümberkorraldamisel ei ole see siiski pikas perspektiivis võimatu."

Pikemalt loe tänasest Äripäevast.

Osale arutelus

  • Virge Haavasalu

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud