Autor: Tanel Raig • 14. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inseneeria ajakiri muutub tasuliseks

Seni tasuta tellijateni jõudnud tehnika ja tootmise ajakiri Inseneeria muutub septembrist tasuliseks.

Inseneeria peatoimetaja Mati Feldmann kirjutab ajakirja juhtkirjas, et kuna EASi innovatsiooniteadlikkuse programm saab Inseneeria jaoks läbi, siis alustatakse lähiajal Inseneeria tasulist tellimiskampaaniat. EAS toetas seni Inseneeria väljaandmist põhimõttel, et tegemist oli turutõrkega. „Ehk niisugust väljaannet nagu Inseneeria oli vaja, aga turujõudude keerises poles nullist alustav, reklaamist ja tellimuste müügist majandav ajakiri ellu jäänud,“ kirjutab Feldmann.

Praeguseks on tema sõnul aga olukord muutunud, sest alustama ei pea enam nullist. „Meil on seljataga umbes viis aastat edukat tegutsemist, mille pinnalt edasi minna,“ ütleb ta.

Kaardinaalseid muudatusi Inseneeria sisu ega vormi osas Feldmanni kinnitusel ei planeerita.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077