Maag Lihatööstuse müük kasvas aastaga kolmandiku võrra

Maag Lihatööstuse käive oli tänavu aasta veeburaris 1,4 miljonit eurot, ehk 30% enam kui aasta tagasi veebruaris.

Tonnides oli Maagi müük veebruaris 471 tonni, mida on 12% enam kui aasta tagasi. Veebruar oli meile väga hea kuu ning kasvutendents jätkub,“ sõnas Maag Lihatööstuse juhatuse esimees Olle Horm. Tema kinnitusel tegi suurima kasvu viinerite müük, mille käive tõusis 162%. Suurima kasvu on andnud jaanuaris müügile toodud EHE sarja tooted, mida ettevõte on ise nimetanud puhtast lihast valmistatud toodeteks. „Nõudlus on väga suur ning võrreldes selle aasta jaanuariga, mil müük kasvas mulluse jaanuariga võrreldes samuti kolmandiku võrra, oleme veebruaris müünud EHE viinereid 7,4 tonni rohkem, ehk ligi 19 tonni,“ rääkis Horm.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

SKF ESTONIA otsib MÜÜGIINSENERI

M-Partner HR OÜ

04. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

ASTEL MODULAR otsib EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Teabevara