Autor: Tanel Raig • 6. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

8 tööpakkumist keskastmejuhtidele

Tööstusettevõtetel on CV-Online keskkonnas praegu üleval kaheksa tööpakkumist keskastmejuhtidele.

OÜ Brand Factory Estonia otsib totmisjuhti. Brand Factory Estonia OÜ (endise nimega Tige Kala OÜ) tegutseb reklaamtoodete valmistamise valdkonnas. Kuulub Brand Factory kontserni, mis on tegutsenud 46 aastat. Brand Factory Grupi koduturud on Skandinaavia ja Balti riigid. Kontserni kuulub 11 ettevõtet käibega 60 miljonit eurot. Nüüd otsitakse tootmisjuhti, kelle ülesanneteks on tootmisefektiivsuse suurendamine, tootmisega tegelevate inimeste juhtimine, osalemine tootearendusprotsessis jne. Kandidaadil peab olema erialane kõrgharidus, vhemalt 3-aastane töökogemus tootmisettevõttes (soovitavalt reklaamtoodete valdkonnas), väga hea eesti ja inglise keel ja vene keel suhtluskeelena. Täpsemalt saab lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 18. märts.

OÜ Chef Foods pakub tööd meister-tehnoloogile, kelle tööülesandeks on tootmise korraldamine. Vajalik on eelnev töökogemus samas valdkonnas. Töökoht hakkab asuma Adaveres. Lähemalt saab lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 30.märts.

OÜ Club Fashion pakub tööd juurdelõikusosakonna konstruktor-juhatajale. Ettevõte on meeste päevasärke ja naiste pluuse valmistav rahvusvaheline õmblusettevõte. Suurus ca 40 töötajat. Tööülesanneteks on toodete konstrueerimine ja juurdelõikusosakonna töö juhtimine. Kandidaadilt nõutakse muuhulgas ka konstruktori haridust ja Lectra CAD CAM tarkvara kasutamisoskust. Kasuks tuleb ka Gerber CAD CAM tarkvara tundmine ja rootsi keel suhtlustasandil. Lähemalt saab lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 22. märts.

AS E-Betoonelement otsib müügidirektorit. Rahvusvahelisse kontserni CONSOLIS kuuluv ettevõte otsib inimest, kelle peamine vastutusala  ja tööeesmärk on müügi- ja turundusalase tegevuse  arendamine, suunamine ja juhtimine, tulevasele koostööle suunatud kliendisuhete loomine.

Kandideerimiseks on vaja ehitusturu ja seal tegutsevate klientide tundmist, tehnilist (soovitavalt ehitusalast) kõrgharidust, tõendatavaid oskusi müügi ja turunduse arendamisest ning suhete loomise ja arendamise kogemust võtmeklientidega. Täpsemalt saab lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 10. märts.

AS Hilding Anders Baltic otsib oma meeskonda kvaliteedigrupi juhti, kuna eelmine töötaja edutati ettevõttes tootearendusjuhiks. Ettevõtte põhitegevuseks on madratsite ja madratsikatete tootmine. Baltikumi turule toodetakse madratseid Sleepwell’i kaubamärgi all. Kuulutakse rahvusvahelisse kontserni Hilding Anders International AB, mille käive on ligikaudu 760 miljonit eurot.

Kvaliteedigrupi juhi vastutusvaldkondadeks on ettevõtte kvaliteedipoliitika strateegiline arendamine ja juhtimine, kvaliteediosakonna töö planeerimine ja organiseerimine, tootmise kvaliteedi-ning tehnoloogiaprobleemide ennetamisega seotud tegevused jpm. Kandidaadilt eeldatakse kõrgharidust, vähemalt 2- aastast töökogemust kvaliteedi valdkonnas ja/või õmblustööstuse tehnoloogia valdkonnas, väga head eesti keele oskust ning inglise ja vene keele oskust vähemalt kesktasemel. Lähemalt loe SIIT. Kandideerimise töhtaeg on 20. märts.

OÜ Metre otsib seoses käibekasvuga Türil asuvasse tehasesse tootmisjuhti. Ettevõtte põhitegevusalaks on metallkonstruktsioonide ja masinaehituskomponentide tootmine Eesti ja Skandinaavia partneritele. Metrel töötab 60 inimest, 5200 m2 tootmispinnal on kompleksne metallitootmiseks vajalik seadmepark alates laser- ja plasmalõikusest, painutusest kuni haavelpuhastuse ja värvimiseni. Tootmisjuhi ülesandeks on tootmistegevuse igapäevane juhtimine, tootmisprotsessi korrastamine ja efektiivistamine. Kasuks tuleb mõne projekteerimistarkvara kasutamisoskus. Töökoht asub Türil. Vajadusel abistatakse elukoha leidmisel Türile. Täpsemalt saab lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 27. märts.

AS Talot pakub tööd transpordiosakonna juhatajale. Tööülesanneteks on transpordiosakonna toimimise korraldamine, garaaži töö korraldamine ja autopargi haldamine, liiklusregistri toimingud. Kandidaadil peab olema vähemalt tehniline rakenduslik kõrgharidus, juhtikogemus transpordivaldkonnas, eesti ja vene keele oskus vähemalt kesktasemel. Täpsemalt loe SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 26. märts.

OÜ Vinnal Production pakub tööd müügijuht/äriarednusjuhile. Pakutav ametikoht kuulub tippjuhtkonda. Ettevõte tegeleb eritellimustööna täispuidust uste, treppide ja mööbli tootmisega. Ettevõttel on tootmisbaas ja ladu Tila külas (Raadil) Tartu lähistel ja müügiesindus Tallinnas. Vinnal Productionis töötab hetkel ca 15 töötajat, kellest enamus on seotud tootmisega. Kuna eesmärk on iga aasta müügimahtu ja tootmist laiendada, siis otsitaksegi meeskonda juurde müügijuhti/äriarendusjuhti.

Tööülesannete hulka kuuluvad müügistrateegiate koostamine ja –taktika elluviimine ja ekspordi käivitamine, müügimeeskonna töö koordineerimine, turundustegevsue planeerimine jne. Täpsemalt saab tööpakkumise kohta lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 31. märts.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077