Autor: Tanel Raig • 24. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööpakkumised tööstuse tipp- ja keskastmejuhtidele

CV-Online keskkonnas otsivad tootmisettevõtted praegu vähemalt kolme tippjuhti ja nelja keskastmejuhti.

AS NETT Viljandi tehas võtab tööle tootmisdirektori. 65-töötajaga ning iga kuu Lääne-Euroopa turgudele 20 000 täispuidust sise- ja välisust tootev ettevõte soovib tõhustada ettevõtte tootmise juhtimist. Tootmisdirektori ametikoht kuulub ettevõtte juhtkonda ning alluvateks on vahetuse vanemad ja meistrid.. Kandideerimise tähtaeg on 29. veebruar.

Kandidaadil peab olema vähemalt 3-aastane tootmise juhtimise kogemus, soovitavalt eksportivas etrtevõttes. Peab teadma, mida tähendab timmitud tootmine ning peab olema rakendanud selle printsiipe. Samuti peab olema kokkupuutunud kvaliteedijuhtimise süsteemidega. Läehmalt näeb SIIT

OÜ Tallberg Estonia otsib Ariko Reservi vahendusel tegevjuhti. Soome kontserni OY Julius Tallberg AB kuuluv Tallberg Estonia tarnib tööstusliku viimistlustehnoloogiat. Valdavalt puidu-, metalli-, plastitööstuse- ja ehitusfirmadele müüakse tööstuslike haaveldus-, vedelvärvimis- ning pulbervärvimisliine, niisutus- ja tolmuärastussüsteeme. Samuti pakutakse klientidele seadmete paigaldust, hooldust ja töötajate erialast koolitust ning tuge.

Firma otsib tegevjuhti, kes vastutab ettevõtte tegevuse ja 9-liikmelise meeskonna igapäevase tõrgeteta toimimise eest, suhtleb võtmeklientidega, osaleb firma strateegiliste arengukavade väljatöötamisel ning grupi ettevõtete eelarveprotsessis. Samuti vastutab ta juhtimisaruannete ja finants-analüüside koostamise eest.

Kandidaadilt eeldatakse edukat juhikogemust B2B valdkonnas, kõrgemat tehnilist haridust, finantsalaseid teadmisi ja seaduste tundmist jm. Täpsemalt saab konkursi kohta lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 5. märtsini.

OÜ Vinnal Production pakub tööd müügijuht/äriarednusjuhile. Pakutav ametikoht kuulub tippjuhtkonda. Ettevõte tegeleb eritellimustööna täispuidust uste, treppide ja mööbli tootmisega. Ettevõttel on tootmisbaas ja ladu Tila külas (Raadil) Tartu lähistel ja müügiesindus Tallinnas. Vinnal Productionis töötab hetkel ca 15 töötajat, kellest enamus on seotud tootmisega. Kuna eesmärk on iga aasta müügimahtu ja tootmist laiendada, siis otsitaksegi meeskonda juurde müügijuhti/äriarendusjuhti.

Tööülesannete hulka kuuluvad müügistrateegiate koostamine ja –taktika elluviimine ja ekspordi käivitamine, müügimeeskonna töö koordineerimine, turundustegevsue planeerimine jne. Täpsemalt saab tööpakkumise kohta lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 31. märts.

ABB AS võtab tööle service äriarenduse juhi. Peamisteks tööülesanneteks on üksuse ärimahtude kasvatamine läbi olemasolevate teenuste arendamise ning uute ärivõimaluste loomise ja rakendamise.

Kandidaadilt nõutakse tehnilist kõrgharidust, juhtimiskogemust tootmisseadmete hoolduse ja remondi valdkonnas ja samas ka töökogemust müügivaldkonnas. Kandidaadil peab olema ka väga hea eesti, vene ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas. Täpsemalt saab lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 3. märts.

AS E-Betoonelement otsib müügidirektorit. Rahvusvahelisse kontserni CONSOLIS kuuluv ettevõte otsib inimest, kelle peamine vastutusala  ja tööeesmärk on müügi- ja turundusalase tegevuse  arendamine, suunamine ja juhtimine, tulevasele koostööle suunatud kliendisuhete loomine.

Kandideerimiseks on vaja ehitusturu ja seal tegutsevate klientide tundmist, tehnilist (soovitavalt ehitusalast) kõrgharidust, tõendatavaid oskusi müügi ja turunduse arendamisest ning suhete loomise ja arendamise kogemust võtmeklientidega. Täpsemalt saab lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 27. veebruar.

AS Kalev Chocolate Factory otsib seoses tootmise laiendamisega Jüri tehase tootmisjaoskonda meistrit. Meistri põhiülesanneteks on tootmisjaoskonna igapäevatöö organiseerimine ja korraldamine Tööaeg on esmaspäevast neljapäevani kella 7-17. Meister allub tootmisjuhile ning temal endal on korraldada ligikaudu 20 inimese töö.

Kandidaadilt eeldatakse kõrgharidust (soovitavalt toiduainetetehnoloogia alal), vähemalt 3-aastast tootmisüksuse juhtimise kogemust, heal suhtlemistasandil vene keele oskust, et suhelda töötajatega. Lisask CV-le peab esitama ka kuni kahe leheküljelise essee „Mida pean oluliseks töötades tootmisüksuse juhina“. Täpsemalt saab lugeda SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 29. veebruar.

Seve Ehituse AS otsib oma meeskonda tootmisjuhti. Töö toimub energiasäästlike majade tehases. Olema peab eelnev edukas töökogemus sarnases valdkonnas ning tehniline kõrgharidus. Ettevõte lubab ametiautot ja võimalust areneda tulevikus Seve majatehase juhiks. Loe täpsemalt SIIT. Kandideerimise tähtaeg on 29. veebruar.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077