A. Le Coqi juhi Tarmo Noobi sõnul on uue õlle Organic Beer tootmisel kasutatud linnased ja humalad kasvatatud mahepõllumajanduses kehtivate normide järgi ning samuti on maheõlle tootmine täpselt reguleeritud. “Oleme viinud oma tootmisprotsessis sisse vajalikud täiendused ning läbinud Veterinaar- ja Toiduameti põhjaliku kontrolli, mille tulemusena on meile väljastatud maheõlle tootmiseks spetsiaalne sertifikaat – Mahetoodete tootmise tunnustus nr. 17046,” lausus Noop.
Ettevõte ostab mahelinnaseid Soomest ning mahehumalaid Saksamaalt. Õlle tootmiseks kasutatakse spetsiaalset pärmi, mis ei ole varemalt kokku puutunud teiste tootmises olevate õlledega.
Noobi sõnul on mahetooted populaarsust kogumas terves maailmas. “Üha enam on neid tarbijaid ja ettevõtteid, kes soovivad oma tegevusega säästa ümbritsevat keskkonda ning üks võimalus selleks on valida mahetoode,” selgitas Noop uue õlle turuletoomise põhjuseid.
Uue õllega soovitatakse näidata, et mahetoode ei pea olema tingimata kallis ja kättesaamatu tavapoest. Organic Beer maheõlu alkoholisisalduseks on 4,5%. Toode tuleb müügile sellel nädalal 0,5-liitristes klaaspudelites ning õlle keskmine müügihind kaupluses on 0,95-0,99 eurot.