Valio toob müügile ligi kaks aastat valminud juustu

Veebruaris toob Valio turule 20 kuud laagerdunud parmesani tüüpi juustu Forte Speciale.

Kui tavaline Forte laagerdub Itaalias vähemalt 10 kuud, siis Forte Speciale laagerdumisaeg on minimaalselt 20 kuud. Pikem laagerdumisaeg annab juustule küpsema ja rikkalikuma maitse, meeldivama lõhnabuketi ning veelgi teralisema struktuuri. Eelkõige sobib Forte Speciale veini kõrvale suupisteks, laastude või murtud kuubikutena juustutaldrikule koos pirnitükkide või viinamarjadega, samuti kasutamiseks riivjuustuna erinevate pastatoitude peale ja risotodesse.

Valio Võru juustutehases eestimaisest piimast valmiv Forte on ainuke Eestis toodetav parmesani tüüpi juust. Juust laagerdub Itaalias spetsiaalsetes Parma juustukeldrites koostöös Itaalia suurima parmesanijuustude tootja Saviola s.p.a.-ga. Forte Speciale valmimine kestab kokku ligi kaks aastat, nõudes terve selle perioodi jooksul väga puhast ja täpset tootmisprotsessi.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud