Kruuda paneb Paide tootmise kinni

Paide piimakombinaadi omanik Oliver Kruuda tunnistas, et Paide tööstus lõpetab ajutiselt tootmise, kuid lubas, et kui pealinnas tehas suletakse, tuuakse sealne tootmine üle Paidesse.

Piimakombinaadi omanik Oliver Kruuda ütles, et tõhustab tootmist kõigis neljas tootmisüksuses. Kruuda sõnas, et kilepiima tootmine on Paides lõppenud ja tänavu läheb ka kõrgkuumutatud piimatoodete valmistamine Põlvasse. Seejärel Paide tootmishoone ajutiselt konserveeritakse. Kruuda kinnitas, et oma ala spetsialistidele pakub ta tööd teistes piimakombinaatides.

Kruuda sõnas, et praegu on tehtud otsus sulgeda Tere Tallinnas asuv piimakombinaat ja tuua tootmine Paidesse. Tootmise ületootmine pealinnast Paidesse läheb Kruuda arvutusi mööda maksma 8–12 miljonit eurot ja see võtab aega aasta.

Millal Paide piimatööstuse hoones taas tootmistegevus käima läheb, ei osanud Kruuda öelda.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Aurum Chemicals is looking for a SALES ENGINEER

M-Partner HR OÜ

16. veebruar 2018

Teabevara