Rakvere kombinaat müüs elmise aasta viimases kvartalis kokku üle 2000 tonni liha. Varasemate aastatega võrreldes jõi jõulumüügi periood lühiajaliseks, koondudes detsembri kahele lõpunädalale. Kui ahjupraade müüdi jõulukuul aasta varasemast 30 tonni enam, siis verivorstide müügid jäid aasta viimases kvartalis 2010. aasta tasemele. Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektor Triin Lõoke ütles, et jõulude ajal on tarbijad vähem hinnatundlikud ning inimesed peavad kõige olulisemaks head maitset ja mugavust. “Hooajaks turule toodud mugavas küpsetuskarbis ahjulihade müügimahud kahekordistusid ning müügikogus suurenes 30 tonni võrra,” lausus Lõoke ning täpsustas, et tarbijate lemmiktoodeteks kujunesid Rukkileivakattega ahjukael, Õllepraad ning Mee-mandlikattega ahjufilee.
Verivorstide müük oli jõulunädalal 114 tonni mis on 7% rohkem kui aasta tagasi. Kasvule aitasid kaasa uus Rukkiverivorst ning Laste verivorst jõhvikatega. Pühadenädala jõulupraadide müügikogus oli ligi 15 tonni võrra suurem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.