Saaremaa Lihatööstus jääb uuest aastast tegevjuhita

Saaremaa Lihatööstuse tegevdirektor Aivar Aru paneb uuest aastast ameti maha ja siirdub autoärisse, Audidega kaupleva Reval Auto Kuressaare esinduse palgale, kirjutab Meie Maa.

Suurärimees Vjatšeslav Leedole kuuluva Saaremaa Lihatööstuse juhatuse esimees Kristjan Leedo märkis, et 2010. aasta veebruarist lihatööstusega liitunud Aru asemele ei ole uut tegevjuhti esialgu plaanis palgata.
„Saime tegevjuhita hakkama ka enne Aivari tulekut ja aktiivselt uut juhti praegu ei otsi,“ ütles Kristjan Leedo. „Enne Aivari ametisse asumist oli firma juhtimine juhatuse käes. Uuest aastast ongi plaanis jätkata nii nagu enne Aivari aega, ehk tegevjuhi koht esialgu täitmata jätta. Mida toob aga kaugem tulevik, seda ei oska praegu keegi öelda.“

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara