Kohus pani Maagi maksma kaubamärgi vale kasutamise eest

Riigikohus ei rahuldanud Maag Grupi kassatsioonikaebust ning Talleggile kuuluva kaubamärgi Peremuna kasutamine on tunnistatud kaubamärgiõiguse rikkumiseks. Maag on kohustatud Talleggile üle andma rikkumise teel saadud tulu, teatas Tallegg. 

Tallegg on Peremuna kaubamärki kasutanud aastast 1998 ning 2005. aastal ka vastava kaubamärgi registreerimisavalduse esitanud. "Oleme loomulikult riigikohtu otsusega väga rahul, kuigi mingit ülevoolavat võidujoovastust ei ole," rääkis AS Tallegg juhatuse esimees Teet Soorm. "Tootjale ja kaubamärgiomanikule on nii rahaliselt kui inimressursilt kurnav selliseid oma intellektuaalse omandi kaitselahinguid pidada. Ehk aitas käesolev lahend kedagi teist tulevikus pretsedendi näol või pani potentsiaalse plagieerija teo tagajärgede üle järele mõtlema," lisas ta.

Lähemat loe aripaev.ee leheküljelt.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara