Mööblitöösturid räägivad järgmise aasta äriplaanist

Äripäeva seminaril Mööblitööstuse äriplaan 2012 jagavad oma järgmise aasta ideid Eesti suurima mööblitootja OÜ Bellus Furnitur juhatuse liige Rolf Kristian Relander ja eduka eksportija AS Suwem turundusjuht Mart Nilson.

Lisaks ettevõtete äriplaanidele räägitakse seminaril kuhu ja kuidas järgmisel aastal müüa. Mööblitööstuse eksporditurge hästi tundev Standardi juhatuse liige Priit Tamm annab visiooni, kus tema arvates on järgmisel aastal mööblitootjate jaoks perspektiivsed eksporditurud. Eesti suurima mööbli veebimüügikanali ja Soomes üha kiiremat kasvu näitava ON24 nõukogu liige Peep Kuld räägib, mida ootab jaekaupmees Eesti ja Soome turul mööblitootjalt. Laiema ülevaate tööstuse arengusuundadest maailmas annab Arengufondi majandusekspert Heido Vitsur.

Seminaril antakse ülevaade ka valdkondadest, milles tehtavad kulutused mõjutavad järgmisel aastal oluliselt mööblitööstuste eelarveid. Puiduturu ekspert, Eesti Metsaseltsi president Heiki Hepner annab ülevaate puiduturu hindadest 2012. aastal ning tööjõu- ja palgauuringuid tegeva Fontes PMP partner Irja Rae räägib, kuidas käitub tööstussektori tööjõuturg 2012. aastal.

Seminar „Mööblitööstuse äriplaan 2012“ toimub 17. novembril Meriton Grand Conference & Spa Hotell. 9. Novebrini saab seminarile registreerida sooduhinnaga 149 eurot + käibemks. Täpse info ürituse kohta leiab SIIT. Registreerida saab seminarile SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud