RLK müüb kvartaliga üle 2000 tonni liha

Rakvere Lihakombinaat plaanib aasta viimase kolme kuuga müüa jahutatud ja maitsestatud liha kokku 2018 tonni, millest üle 40% ostetakse kaubanduses jõulukuul.

Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori Triin Lõokese kinnitusel plaanib ettevõte sel aastal müüaahjupraade mullusest 8% enam. “Jõulude ajal on kõige menukamateks tootekategooriateks talvepraed ning kodumaine jahutatud sealiha,” ütles Lõoke ning lisas, et talveperioodil läheb sealihast kõik kaubaks, alates välis- ja sisefileest, kaelakarbonaadist ning praetükkidest lõpetades peekoniga.

Turundusdirektori sõnul tõusevad detsembris lisaks lihale müüginumbrite tippu ka verivorstid: “Jõulukuul süüakse Eestis 40% aastasest verivorsti kogusest ja ainuüksi meie müüme  detsembris 300 tonni veretooteid.” Lõoke lisas, et aasta viimases kvartalis plaanib Rakvere müüa kokku 525 tonni veretooteid, mis teeb müügikasvuks eelmise aastaga võrreldes 5%.

Jõuluperioodiks on ettevõttel plaanis tootmisse ka abitööjõudu kaasata, palgates täiendavalt kuni 25 inimest.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud