Autor: Tanel Raig • 31. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT lahendused muudavad tootmise efektiivsemaks

Jaak Lavin viib Äripäeva Koolituskeskuses läbi koolituse, milles räägib, kuidas IT lahenduste abil muuta tootmine efektiivsemaks.

3. novembril toimuval koolitusel „IT lahendused tootmisettevõttes. Kas IT lahendused aitavad tõsta tootmisettevõtte efektiivsust“ räägib Jaak Lavin, millist kasu annab IT lahenduste kasutuselevõtmine tootmisettevõttes, kuidas siduda tehnoloogilised IT lahendused ettevõtte majandustarkvara lahendustega, milliseid tarkvaralahendusi ettevõte vajab ja kuidas leida õiged lahendused ning kuidas luua ettevõttes terviklik IT lahendus. Lavini kinnitusel otsivad just nendele küsimustele ettevõtted tihti vastuseid.

Vastuste andmiseks on koolitus suunatud tootmisettevõtete kesk- ja esmatasandi juhtidele,  kes oma juhtimistöös puutuvad kokku IT lahendustega või osalevad ettevõtte, valdkonna või osakonna tarkvaralahenduse väljatöötamise ja juurutamise protsessis. Koolituse korraldajad leiavad, et õpusest peaksid osavõtma kõik innovaatilised insenerid, kelle tööülesanded on seotud IT lahenduste kasutamise ja informatsiooni edastamisega oma tegevuse tulemuste kohta. Samuti töötajad, kes on huvitatud, kuidas oma ettevõtte osakonna valdkonna tööd paremini organiseerida, kasutades selleks IT lahenduste erinevaid võimalusi.

Täpsemat infot koolitusprogrammi kohta leiab SIIT. Koolitus toimub 3. Novembril. Ühepäevase koolituse hind on 279 eurot + käibemaks. Registreerida saab [email protected] või täites registreeririmisvormi SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077