Lihatööstuses juhtub Saaremaal enim tööõnnetusi

Tööinspektsiooni statistika järgi juhtus viimase nelja aasta jooksul kõige rohkem tööõnnetusi Saaremaa lihatööstuses, kus viga on saadud 51 juhul, kirjutab ajaleht Meie Maa.

Alates 2008. aastast kuni tänaseni on Saaremaa Lihatööstus OÜ-s juhtunud 51 tööõnnetust, mida on enam kui kaks korda rohkem kui pingereas teisel kohal olevas Luksusjaht AS-is, kus sama ajavahemiku jooksul on toimunud 21 tööõnnetust. “Kui vaadata statistikat, selgub, et oleme liikunud tööõnnetuste vähenemise suunas,” kinnitas Saaremaa Lihatööstus OÜ tegevdirektor Aivar Aru.

Aru sõnul tuleb paraku tõdeda, et lähtuvalt töö iseloomust kasutab iga päev umbes 50 töötajat oma ettenähtud tööoperatsioonide tegemisel terariistu. Isiklikud töökaitsevahendid küll leevendavad tööõnnetuse tagajärgi, kuid ei suuda neid vältida.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib RAKVERE TEHASE JUHTI

Fontes PMP OÜ

01. juuli 2018

UPONOR otsib PROJEKTI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

02. juuli 2018

Teabevara