Kreenholmi vara on ostmas pankrotistunud telekommunikatsiooni ärimehed

Pankrotis Kreenholmi Valduse ASi vara kavatseb omandada augustis Tallinnas registreeritud New Krenholm Holding OÜ.

“Hakkame kangaid värvima ja voodipesu õmblema. Toodangut turustame traditsiooniliselt Skandinaavias, Baltimaades ja Venemaa loodeosas,” vahendas ajaleht Põhjarannik ettevõtte juhti Vadim Šabarovit. Pankrotivara ostulepingu sõlmimise tähtaeg on talvel.

Lisaks Šabarovile on New Krenholm Holdingu osanik ja juhatuse liige ka Ivo Saluoks. Mõlemad nad kuulusid enne seda 2010. aastal pankrotti läinud telekommunikatsiooniettevõtte AS Norby Telecom juhatusse.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara