27 000 inseneri valmis aitama Eesti ettevõtteid

Inseneride Facebooki loova Eesti idufirma GrabCADi üks asutaja Hardi Meybaum ütles eile Äripäeva seminaril, et tema firma 27 000 inseneri üle maailma on valmis aitama kõiki Eesti ettevõtteid, kel miski insener-tehniline probleem.

Meybaum esines kolmapäeval, 14. septembril Äripäeva seminaril "Kuidas jõuda tööstuses eduka koostööni teadlastega". Tema ettekande nimi oli "Kuidas väike Eesti tootja saab General Motorsiga võrdse tootearendusmeeskonna". Ülevaadet Meybaumi ettekandest võib lugeda SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Käsi­raamatud