20 000 inseneri tootearenduseks

Insenerikeskkonna GrabCAD arendajad on saanud valmis lahenduse, mis võimaldab ettevõttel oma tootearendusse kaasata üle maailma enam kui 20 000 inseneri.

Eestlased Indrek Narusk ja Hardi Meybaum on loonud ettevõtte, mis arendab inseneride ja disainerite veebikeskkonda GrabCAD. Hiljuti on meestel valminud lahendus, mis võimaldab ettevõttel tellida arendustööd enam kui 20 000 insenerilt üle maailma. „Insenerid pannakse samaaegselt omavahel võistlema,“ selgitab Meybaum uue võimaluse uudsust ettevõtete arendussoovide lahendamiseks.

Võimalustest, kuidas Eesti väike tootmisettevõte saab endale General Motorsiga võrdse tootearendusmeeskonna, tuleb Meybaum rääkima 14. septembril toimuvale seminarile „Kuidas jõuda tööstuses eduka koostööni teadlastega?“. Seminari kohta leiab täpsemat infot SIIT. Registreeruda saab seminarile SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

METEC otsib musta metalli keevituse osakonna TOOTMISJUHTI

Tripod Grupp OÜ

30. september 2018

Teabevara