Autor: Tanel Raig • 7. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keemiatööstus tõstab töötajate palka

Kiviõli Keemiatööstus on aastaga oma töötajate palku tõstnud 14% võrra. Keskmine töötasu ulatub ettevõttes 699 euroni kuus.

Eelmisel aastal oli ettevõttes töötajate kesmine palk 614 eurot. Augusti alguseks on palka tõstetud ligi 350 töötajal ning Kiviõli Keemiatööstuse kommunikatsiooni- ja haldusjuht Raivo Lott lubab, et palgatõus ettevõttes jätkub lähiajal.

Kiviõli Keemiatööstuse 2011. aasta esimese poole müügitulu oli 19,3 miljonit eurot, kasvades võrreldes eelmise aasta sama ajaga 7,8 miljoni eruo võrra.

Investeeringuid on Kiviõli Keemiatööstus esimesel poolaastal teinud ligukaudu 2,1 miljonit eurot. Investeerimisplaani järgi on teisel poolaastal kavas täiendavalt investeerida ligikaudu 2,9 miljonit eurot. Ettevõttel on käimas ka kohtuvaidlus keskkonnaametiga, kes nõuab Kiviõli Keemiatööstuselt juba lähikuudelt suuremahulisi investeeringuid keskkonnanõuete täitmiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077