Autor: Ain Alvela • 31. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toidutootjate TOP 3. koht: Kodumaa metsa- ja aiasaaduste vääristaja

Toidutööstuse edetabelis 3. kohale jõudnud AS Saarek on tänase edukuse nimel püüdnud õppida oma varasematest vigadest.

AS Saarek ostab metsamarju ja seeni kokku Eestist, Lätist, Rootsist, Valgevenest, Ukrainast ja Venemaalt. Ettevõtte peamised kliendid külmutatud metsamarjade valdkonnas on Euroopa toiduainetööstused ja -kontsernid ning Aasia farmaatsiatööstus. Marjalisandite puhul aga kasutavad Saareki teenust ja toodangut eelkõige piima- ja jäätisetööstused, edaspidi on neil plaanis pakkuda toodangut ka pagaritööstustele.

ASi Saarek juhataja Raul Kets ütles, et ega nende edukuse taga mingit erilist tegurit olegi – lihtsalt on püütud kogu aeg tõsiselt tööd teha, see ongi põhiline.

„Ma ei ütleks, et oleksime viimaste aastate jooksul teinud midagi oluliselt teistmoodi kui varem,“ leiab ta. „Kuigi – eks oma vigadest püüame kindlasti õppida ja anda endast ikka parimat.“

Kets usub, et edule on suuresti kaasa aidanud ka hea koostöö paljude partneritega.

„Tuleviku osas võiksin sõnastada meie põhilise eesmärgi lihtsalt – et olla ikka üha usaldusväärsem ja parem partner kõigile, kellega koostööd teeme,“ märkis Kets.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077