Autor: Indrek Kald • 24. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa OÜ Merinvest teeb tänavu suure käibetõusu

Kui eelmisel aastal oli Saaremaal tegutseva OÜ Merinvest käive 183 miljonit krooni, siis tänavu on reaalne saada käibenumbriks 15 miljonit eurot ehk veerandi jagu mullusest rohkem.

"Meil on palju tööd ja seepärast töötame seitse päeva nädalas kolmes vahetuses ehk teeme 21 vahetust nädalas," ütles enamusosanik Enn Meri ning lisas, et kuna autotööstused on kvaliteedinõuetelt väga pirtsakad, siis tänu kõrgele kvaliteedile neil hästi lähebki.

Töötajate arvult – 331 – on Euroopa autotööstustele kummist tihendeid ja membraane tegev ettevõte Saaremaal kolmandal kohal, kirjutas Meie Maa.

Enn Meri sõnul pole firma rasketel aegadel koondanud, pigem jagati piskut kõigi vahel ja töötati ka osalise tööajaga. Nüüd saab valmis uus valmistoodangu ladu ja juba tuuakse ka seadmeid lisaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077