Metsa- ja puidutöösturid parandavad puittoodete statistikat

Täna kohtuvad Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu (EPML) juhid Statistikameti väliskaubandusstatistika talitusega, et et arutada puidupõhiste toodete väliskaubanduse statistika edendamist.

EPMLi tegevdirektor Ott Otsmann ütles, et tänane statistika on küll toimiv, kuid osasid asju saab siiski parandada. Kaubagruppide eestikeelsetes nimetustes saab teha korrektuure, mis võimaldab neist paremini aru saada. Samuti esineb statistika tulemustes mahtude ja rahaliste väärtuste osas vahel ebakõlasid. Sellega tuleb tegeleda ja selgitada välja, millest need on põhjustatud ja leida, kas probleemi saab edaspidi vältida parandades aruandevorme või suheldes ettevõtetega, loetles Otsmann Statistikaametiga arutatavaid teemasid. „Kohtumise mõte on koostöö, et metsa- ja puidusektori väliskaubandusstatistika kogumist ja ülevaateid edendades saaksid ettevõtted sealt võimalikult head tagasisidet otsuste tegemiseks,“ lausus Otsmann.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud