Kiviõli Keemiatööstus: meil hinnatõusu ei olnud

Kuigi statistikaamet teatas eile, et juunis tõusis võrreldes maiga tööstuse tootjahinnaindeks enim kemikaalide ja keemiatoodete tootmises, kinnitab Kiviõli Keemiatööstus, et neid hinnatõus puudutanud pole.

Kivõli Keemiakombinaadi kommunikatsiooni- ja haldusjuht Raivo Lott ütleb, et põlevkiviõli tootmist tootjahinnaindeksi tõusu teema puudutanud ei ole. Tema sõnul põhineb Kiviõli Keemiatööstuse toodangu omahind Eesti sisesel toormel ja oma kohalikul tööjõul. „Materjali ja kulude osas erilisi muutusi toimunud pole,” lisab ta.

Eile teatas statistikaamet, et tööstuses muutus tootmine juunis kallimaks võrreldes maiga 0,5% ning võrreldes eelmise aasta juuniga 5,4%. Tootjahinnaindeksit mõjutas juunis võrreldes maiga keskmisest enam hinnatõus kemikaalide ja keemiatoodete, metalli- ning toiduainetootmises.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara