Ericssoni kasum paisus

Maailma suurima mobiilsete võrguseadmete tootja Ericssoni II kvartali kasum kasvas, kuid jäi alla analüütikute ootustele.

Ericssoni II kvartali kasum kerkis eelmise aasta 1,88 miljardilt Rootsi kroonilt 3,12 miljardini. Ettevõtte tulemust mõjutas tugev kroon. Bloombergi poolt küsitletud analüütikud ootasid 3,88 miljardi kroonist kasumit. Käive kasvas võrreldes möödunud aastaga 47,97 miljardilt 54,77 miljardi kroonini ehk 14%, mis on kooskõlas analüütikute ootustega.

Ericsson ütles, et nägi tugevat nõudlust Brasiilias, Hiinas, Saksamaal, Koreas ja Venemaal ning et Jaapani katastroof ettevõtet märkimisväärselt ei mõjutanud, sest tarnekett taastus kiiremini kui kardeti.

 

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara