Kolmandik tööpakkumisi kuulub tööstustele

Eesti töötukassa vahendatavatest tööpakkumistest kuulub kolmandik tööstusettevõtele, kellel oli juunis pakkuda 2531 töökohta.

Uusi tööpakkumisi lisandus tööstusettevõtetelt juunis 1329. Kõige rohkem oli tööpakkumisi metalli- ja puidutööstusega seotud aladele, aga ka tekstiiili- ja toiduainetööstuses. Tööstusettevõtted vajavad peamiselt oskus- ja lihttöölisi. Ametialadest otsiti kõige rohkem keevitajaid, masinõmblejaid, lukkseppi, õmblejaid ja pagareid.

Suurima arvu töökohti on töötukassale vahendada andnud toiduainetööstusettevõte AS Põltsamaa Felix, tööstus-ja meditsiinielektroonikat tootev ettevõtte Enics Eesti AS  ja personaliotsingufirma Finesta Baltic OÜ, kes otsis töötajaid elektroonikatööstusele.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

IT Koolitus otsib KOOLITAJAT

IT Koolituskeskuse OÜ

10. detsember 2017

Tallinn Shipyard otsib LAEVAREMONDITEHASE TEGEVJUHTI

Tallinn Shipyard OÜ

26. november 2017

Teabevara