Kolmandik tööpakkumisi kuulub tööstustele

Eesti töötukassa vahendatavatest tööpakkumistest kuulub kolmandik tööstusettevõtele, kellel oli juunis pakkuda 2531 töökohta.

Uusi tööpakkumisi lisandus tööstusettevõtetelt juunis 1329. Kõige rohkem oli tööpakkumisi metalli- ja puidutööstusega seotud aladele, aga ka tekstiiili- ja toiduainetööstuses. Tööstusettevõtted vajavad peamiselt oskus- ja lihttöölisi. Ametialadest otsiti kõige rohkem keevitajaid, masinõmblejaid, lukkseppi, õmblejaid ja pagareid.

Suurima arvu töökohti on töötukassale vahendada andnud toiduainetööstusettevõte AS Põltsamaa Felix, tööstus-ja meditsiinielektroonikat tootev ettevõtte Enics Eesti AS  ja personaliotsingufirma Finesta Baltic OÜ, kes otsis töötajaid elektroonikatööstusele.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

06. aprill 2018

Tööstusliidrid

Teabevara