Soomlased kolivad tööstused Eestisse

1Partner Kinnisvara on viimastel kuudel vahendanud kahe Soome tööstusettevõtte kolimist Eestisse. Kohilas alustab tegevust plastdetailide tootja ning Mustamäel elektroonikatootja.

Endise Kohila paberivabriku pinnale kolib 5000 ruutmeetrile oma Soomes asuva tootmise plastdetailide tootja Muoviura. Paberivabriku omanikud, investeerimisfirma Brave Capital ja KP Factory, toodavad hoones endises mahus kontoritarbeid edasi ja rendivad üleliigse pinna välja. Lindholmide perekonnale kuuluva Muoviura plastitehases saab esialgu tööd 50 kohalikku inimest ja edaspidi on plaanis laiendada kaadrit sajani.

Juunis vahendas 1Partner Kinnisvara Mustamäel asuva 2500ruutmeetrise tootmishoone müüki Soome elektroonikatootjale Reimax. 1Partner Kinnisvara Soome klientide konsultandi Juha Ajakaineni kinnitusel on mitmed Soome tööstusettevõtted juba Eestisse kolimise ära otsustanud ja otsivad sobivat pinda.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud