Tehnikaülikool võimaldab valida õppemooduleid töökohustuste järgi

Tallinna Tehnikaülikool avab magistriõppe kaugõppes uue peaeriala mehhanotehnika, mis võimaldab tööstuskogemustega õppuritel valida eriõppe mooduleid oma spetsialiseerumise järgi töökohas.

Tudengid saavad valiku teha moodulite "Ettevõtlus ja innovatsioon", "Projekteerimine", "Materjalitehnika", "Tootmistehnika" ja "Mehhatroonika" vahel. Kokku peab valima kolm moodulit. Kursustel on e-õppe tugi ja eriala väljatöötamisel on arvestatud ettevõtete ekspertide antud soovituste ja rõhuasetustega. Õppetöö on eesti keeles ja loengud/harjutused toimuvad üle nädala reedeõhtutel ja laupäevadel. Erandlik on ka, et kaugõppes on 16 kohta tasuta.

Mehhanotehnika peaeriala on välja töötatud Sihtasutuse Archimedes meetme raames. Õppekava arendus põhines olemasoleva magistri õppekava ekspertiisil, millesse oli kaasatud Eesti Masinatööstuse Liit kolme tööstuseksperdiga - Aleksei Hõbemägi, Marko Kokla ja Janek Trumsi. Projekt sisaldab ka täiendõppekava „Innovaatiline ettevõtja“ loomist ning lisaks veel täiendavaid õppemooduleid.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud