Hanza Tarkoni käive rekordgraafikus

Tartu elektroonika- ja peenmehaanikafirmafirma AS Hanza Tarkon tegi maikuus kõigi aegade parima kuukäibe, kinnitas ettevõtte juhataja Villu Ehrlich.

Ehrlichi andmeil jäi Hanza Tarkoni käive maikuus 5,4 miljoni euro kanti ehk umbes 85 miljonit krooni. „Meie saavutasime eelmisel aastal masueelse taseme ja tänavu oleme käibe osas võrreldes mullusega juba umbes kümne protsendiga ees.“

Hanza Tarkoni käive oli 2007. aastal 698,7 miljonit krooni. Kasumit teeniti tol aastal 36,4 miljonit krooni. Värske, 2010. aasta majandusaruande kohaselt oli Hanza Tarkoni käive 686,1 miljonit krooni ja kasumit teeniti 29,4 miljonit krooni.

„Palju väikseid tegijaid on masuperioodil ära kukkunud,“ iseloomustas Ehrlich olukorda nende sektoris. „Samas suured firmad on masu ajal otsinud uusi võimalusi. Kuna me oleme suhteliselt tugevad olnud ka masu ajal, siis oleme saanud uusi tellimusi ja töid.“

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud