Autor: Birjo Must • 13. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Berman: investeerime tänavu 63 mln eurot

BLRT Grupp tegi suuremahulise investeeringu Leetu 2010. aastal, mil ostis Klaipedas laevaehitustehase Baltija, nüüd jätkatakse sinna investeerimist, kirjutab Äripäev.

Grupi juhatuse esimehe Fjodor Bermani kinnitusel ulatusid möödunud aasta investeeringud kokku 45 miljonini euroni ning sel aastal investeeritakse ligi 63 miljonit eurot.

„Tänavune suurim investeering on aga uue metalli ja metallitoodete müügi ning töötlemisega tegeleva ettevõtte Elme Metall teenindus- ja logistikakeskuse rajamine Riiga, mille maht on ligi 20 miljonit eurot,“ selgitas ta.

Lisaks kuulub BLRT Grupi koosseisu Leedus registreeritud ettevõte Vakaru Laivu Gamykla, mis koosneb 23 tütarettevõttest ning tegeleb laevaehitus ja –remondiga, samuti pakub kõiki antud aladega seotuid teenuseid, alates projekteerimisest lõpetades tooraine tarnimisega. „Vakaru Laivu Gamykla teebki investeeringuid. 2010. aastal investeeris ettevõte 7 miljonit eurot, selle aasta eelarve näeb ette investeeringuid summas 10 miljonit eurot,“ kinnitas Berman.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077