Autor: Tanel Raig • 9. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kommivabrikus õpitakse tuld kustutama

Täna toimub Kalevi šokolaadivabriku Põrguväljal paiknevas tootmishoones ulatuslik tulekahju evakuatsiooniõppus. Legendi kohaselt puhkeb tootmishoones põleng ning kõik kontori- ja tootmistöötajad evakueeritakse hoonest.

Majast peavad lahkuma ka kõik sel hetkel Kalevi tehasepoes ning avalikus sööklas viibivad kliendid. Töötajad ja kliendid lubatakse taas hoonetesse pärast õppust.

Kalevi spetsiaalselt kondiitritoodete tootmiseks ja logistikaks ehitatud tehasehoone koos kontoriosaga valmis 2003. aastal. Valdavalt ühekorruselise ehitise pindalaks on 26 500 ruutmeetrit ja selles töötab kokku 270 inimest. Nii laiaulatuslikku, kõiki töötajaid hõlmavat evakuatsiooniõppust teostatakse selles hoones esmakordselt, teatab ettevõte.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077