Galerii: Äripäeva Tööstuse klubis avati Saibi saladus

Täna toimunud Äripäeva Tööstuse klubi esimesel üritusel rääkisid Leiburi juhatuse esimees Asso Lankots ja tootearendusjuht Tiina Rühka, kuidas nad kolm aastat arendasid tänavu parimaks toiduaineks valitud Saibi. Leiburi avameelset jutuajamist olid kuulama tulnud suuremad konkurendid Eesti Pagar, Fazer Eesti jt.

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

SKF ESTONIA otsib MÜÜGIINSENERI

M-Partner HR OÜ

04. juuni 2018

ASTEL MODULAR otsib EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Teabevara