Galerii: Äripäeva Tööstuse klubis avati Saibi saladus

Täna toimunud Äripäeva Tööstuse klubi esimesel üritusel rääkisid Leiburi juhatuse esimees Asso Lankots ja tootearendusjuht Tiina Rühka, kuidas nad kolm aastat arendasid tänavu parimaks toiduaineks valitud Saibi. Leiburi avameelset jutuajamist olid kuulama tulnud suuremad konkurendid Eesti Pagar, Fazer Eesti jt.

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud