Kolm tööstusettevõtet pääses pere- ja töötajasõbralike ettevõtete edetabelisse

Täna avaldatud Äripäeva pere- ja töötajasõbralike ettevõtete TOPi 25 parima hulka pääses tööstussektorist kolm ettevõtet.

Kõrgeimal kohal on Tartus asuv kile- ja kilepakendite tootmisega tegelev Estiko-Plastar. Edetabelis saavutati 8. koht. Metallmahuteid tootev Tallinna ettevõte Estanc on 13. kohal. 22.-23. kohta on jagamas Tartus keemiatooteid tootev Henkel Balti. Kõik kolm tööstusettevõtet kuulusid keskmise suurusega ettevõtete kategooriasse, ehk 50-249 töötajat.

Konkursist võttis tänavu osa 55 ettevõtet. Küsitlusele vastasid nii ettevõtte tippjuhtkond kui ka töötajad. Lõpptulemus leiti, võttes arvesse kolme alamnäitajat: peresõbralikkust, töökeskkonda ja töötajate arendamist ehk töötajasõbralikkust ning soolist võrdõiguslikust.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud