Meelis Einstein: Aasta algus +47%!

Kunda Nordic Tsemendi esimese nelja kuu tootmismahud on kasvanud 47% võrreldes 2010. aasta sama perioodiga.

Ettevõtte tegevdirektori Meelis Einsteini sõnul on nii suure kasvu toonud eksport. Koduturg ei ole seni veel suurt tõusu näidanud. „Ootame, et aasta teises pooles saab ehitus parema hoo,” avaldab Einstein.

Kui aasta alguses avaldas ettevõte, et on valmis tänavu käivitama ka kolmanda pöördahju, siis praegu tunnistab Einstein, et kolmanda ahju käivitamise vajadust sel aastal siiski veel näha ei ole. Kolmanda ahju käivitamine tooks ettevõttesse juurde ka 7-9 uut töökohta.

Eelmise aastaga võrreldes on mõnevõrra tagasihoidlikum ka ettevõtte investeeringute maht. Kui eelmisel aastal investeeriti 9 miljonit krooni, siis tänavu jäävad investeeringud alla 9 miljoni krooni. Suurima projektina ehitatakse uus jäätmekütuse ladu.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud